Krabbkakor

krabbkakor airfryer recept cosori
Omtaler

INGREDIENSER 

RÉMOULADSÅS

  • 60 gram majonnäs
  • 1 tsk kapris, tvättad
  • 1/2 matsked söt inlagd smörgåsgurka, hackad
  • 1/2 matsked rödlök, finhackad
  • 1/2 msk citronsaft
  • 1/2 tsk Dijonsenap
  • Salt och peppar

KRABBKAKoR

  • 1 stort ägg, vispad
  • 1 1/4 msk majonnäs
  • 3/4 tsk Dijonsenap
  • 1 tsk Worcestersås
  • 1 tsk Old Bay krydda
  • 1/4 tsk salt
  • En nypa peppar
  • En nypa cayennepeppar
  • 30 gram selleri, tärnad
  • 30 gram röd paprika, tärnad
  • 2 msk färsk persilja, finhackad
  • 225 g krabbkött
  • 30 gram Panko-ströbröd
  • Matlagningsspray / olja

 

 

INGREDIENSER

RÉMOULADSÅS

  • 60 gram majonnäs
  • 1 tsk kapris, tvättad
  • 1/2 matsked söt inlagd smörgåsgurka, hackad
  • 1/2 matsked rödlök, finhackad
  • 1/2 msk citronsaft
  • 1/2 tsk Dijonsenap
  • Salt och peppar

KRABBKAKOR

  • 1 stort ägg, vispad
  • 1 1/4 msk majonnäs
  • 3/4 tsk Dijonsenap
  • 1 tsk Worcestersås
  • 1 tsk Old Bay krydda
  • 1/4 tsk salt
  • En nypa peppar
  • En nypa cayennepeppar
  • 30 gram selleri, tärnad
  • 30 gram röd paprika, tärnad
  • 2 msk färsk persilja, finhackad
  • 225 g krabbkött
  • 30 gram Panko-ströbröd
  • Matlagningsspray / olja

 

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  BLANDA ihop rémoulade-ingredienserna i en skål. Ställ undan.

2.  VISPA ihop ägget, majonnäs, senap, worcestersås, Old Bay, salt, peppar cayennepeppar, selleri, paprika och persilja.

3.  PLACERA försiktigt krabbköttet i äggblandningen och blanda ihop den

4.  STRÖ brödsmulorna över krabblandningen och blanda ihop den ordentligt.

5.  FORMA krabblandningen till 4 bullar och låt svalna i kylskåpet i 30 minuter.

6.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.

7.  PLACERA smörpapper i korgen. Spraya krabbullarna med matlagningsspray och lägg dem försiktigt i korgen.

8.  STEK krabbullarna på 200 °C i 8 minuter tills de är gyllenbruna.

9.  VÄND krabbullarna halvvägs genom tillagningen.

10.  SERVERA med rémoulade

 

 

Ingredients

Directions

Krabbkakor
This entry was posted in . Bookmark the permalink.