SERVERING
2
Portioner
ARBETE
8
Minuter
TILLAGNING
8
Minuter
INGREDIENSER
- 1 ägg, vispat
- 1 msk mjölk
- 130 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk svartpeppar
- 1 Aubergine, skuren i 1 cm tjocka skivor
- 70 gram mjöl
- Olivolja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VISPA ihop ägget och mjölken i en skål.
2. BLANDA Panko-ströbröd, salt och peppar i separat skål.
3. SKÄR auberginen i 1 cm tjocka skivor.
4. TÄCK över äggplantorna med mjöl, doppa sedan i ägget och rulla i brödsmulor. Doppa skivan igen först i ägg och sedan brödsmulor.
5. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.
6. PENSLA varje sida av aubergineskivorna med olivolja.
7. PLACERA de panerade aubergineskivorna i korgen och tillaga på 200 °C i 8 minuter. Du kan behöva tillreda i flera omgångar.
8. VÄND auberginen halvvägs genom tillagningen.