Viser alle 5 resultater

Cosori Premium Airfryer

Cosori Premium Airfryer har vunnit bäst i test 2022 av konsumentmagasinet.se och är vår mest sålda modell. Vi ger dig 100% nöjdhetsgaranti på alla våra Cosori Premium-modeller och med 4 olika färger kan du välja den som passar bäst i ditt kök! Bäst i test airfryer 2023 av test.se.

kr 2,690.00

airfryer

Cosori Premium – Airfryer (Röd)

Förhandsbokning
kr 2,690.00

airfryer

Cosori Premium – Airfryer (Vit)

Förhandsbokning
kr 2,690.00
kr 2,690.00

Airfryer sepcifikationer

Specifikationer:

Strömförsörjning: AC 220-240 V, 50-60Hz
Effekt: 1700 W
Kapacitet: 2,2 kg/5,5 L (2-5 personer)
Temperatur: 77°—205°C
Tid: 1-60 min
Dimensioner: 30 cm X 30 cm X 32 cm
Vikt: 5,4 kg
Produktnamn: Cosori Premium Airfryer (CSP158)

Airfryer installation

Första användningen:

1. Ta bort allt förpackningsmaterial från airfryern.
2. Placera din Cosori airfryer på en yta som tål värme.
3. Dra i handtaget för att plocka ur korgen. Ta bort all plast och papp från korgarna.
4. Tryck på avtryckaren för att separera korgarna.
5. Diska båda korgarna och insidan av airfryern.
6. Sätt tillbaka korgarna i Cosori Premium airfryer.

Viktige airfryer sikkerhetspoeng

Viktiga säkerhetsåtgärder

Vidrör inte heta ytor. Använd handtaget. Tryck bara på korgutmatningsknappen medan lådorna ligger på en plant underlag. Handtaget är fastsatt på innerkorgen och när du trycker på korgutmatningsknappen kommer den yttre korgen lösgöras. Blockera ej någon ventilationsöppning. Het ånga frigörs genom öppningarna, så du håll händer och ansikte borta från dessa.

Airfryer cosori inställningar

Förhandsinställningar:

Cosori Premium-pekskärmen har många olika förhandsinställningar: Biff, kyckling, skaldjur, räkor, bacon, frysta livsmedel, pommes frites, grönsaker, rotfrukter, bröd och dessert. Du lägger maten i korgen och väljer enkelt en förhandsinställning. Ett tryck på skärmen är allt som behövs, sen kan du kan luta dig tillbaka och låta Cosori airfryer göra resten av arbetet. 

Cosori airfryer funktioner

Funktioner:

Cosori Premium har många unika funktioner som ger en fantastisk användarupplevelse. Den erbjuder funktioner som Keep Warm (håller maten varm), Pre Heat (förvärmning), Shake Reminder (påminnelse om att du måste vända på maten), Auto Shutoff (pausar tillagningen automatiskt när du tar ut korgarna) och du kan justera tid och temperatur med + och - ikonerna.

airfryer matkorgarna

Matlådorna:

Dessa löstagbara non-stick matlådor har ett robust lådhandtag som är mycket enkelt och bekvämt att greppa. Den är utrustad med ett skjutreglage som gör det enklare för dig att dra/mata ut enhetens löstagbara ytterlåda, samt en lådutmatningsknapp som gör det enkelt att ta bort de två lådorna (inre och yttre) från varandra.

PAKETET INNEHÅLLER

Airfryer cosori premium - svart

Cosori Premium

Matkruv cosori

Matlåda

Cosori spydstativ

Grillgaller med 5 spett 

cosori oppskrifter

Receptbok

Cosori Premium - Sveriges bästa airfryer?

Cosori.se har nu lanserat Cosori Premium Airfryer i skandinavien och efterfrågan har varit enorm. Första veckan efter lanseringen sålde lagret slut och vi har nu förstått att våra kunder älskar denna airfryer. Det finns en anledning till att denna modell är så populär, Cosori Premium har 2021 vunnit bäst-i-testutmärkelser 2021 av teknikguide.se och Konsumentmagasinet.se

11 förprogrammerade inställningar säkerställer att Cosori Premium airfryer kan tillaga alla typer av maträtter utan att du behöver anpassa några inställningarna. Detta gör den otroligt användarvänlig och den kan enkelt användas av alla åldrar. Inställningarna stödjer: kött, fisk, kyckling, pommes frites, bacon, räkor, fryst mat, grönsaker, rotfrukter, bröd och desserter.

Flera funktioner ger dig en fantastiskt användarupplevelse och ett bättre resultat i köket. Cosori Premium har Pre Heat (förvärmning), Keep Warm (håll varm), Shake Reminder  (omröringspåminnelse), Automatic Shutoff (automatisk paus när du plockar ut korgen) och +/- -ikoner för att anpassa tid och temperatur.

Airfryer cosori svart premium
Airfryer cosori svart premium
Cosori airfryer hvit premium forside

Ytterliggare fördelar

Receptbok med över 100 airfryer-recept är det inget som står i vägen för att du ska komma igång med din matlagning. Våra professionella Cosori-kockar har skapat läckra och unika recept och det finns skräddarsydda förhandsinställningar för varje maträtt. Det ingår recept för frukost, lunch, middag och desserter. Gör enkla men goda måltider med Cosori Premium.

Designen av Cosori Premium airfryer är en fröjd för ögat att ha på köksbänken. De flesta airfryers är gjorda av plast, medan Cosori Premium är gjord av aluminium i borstad matt finish. Detta gör den robustare med en längre livslängd. Den är också designad med en vinklad pekskärm så att du lättare kan se skärmen och få en bättre användarupplevelse. 

Diskningen är något av det enklaste och mest bekväma med Cosori Premium airfryer. Sysslan som oftast är den tråkigaste vid matlagning går nu på bara några sekunder. Korgarna går att diska i diskmaskin, men du kan även enkelt skölja för hand i diskhon. De är gjorda i ett non-stick material, så att fett och matrester inte fastnar.

Cosori airfryer hvit premium forside

Vanliga frågor

En airfryer är en luftfritös som med hjälp av en fläkt cirkulerar varmluft 360° kring maten för att göra den krispig. Maten blir fortfarande smakrik även om den inte kräver någon tillsatt olja eller stekfett. På grund av cirkulationen tillagar den även maten 1.5 gånger snabbare än en traditionell ugn.

Det kan du, det är inga konstigheter att tillreda två livsmedel samtidigt. Tänk dock på att tillagningstemperaturen är densamma och att inte överfylla din korg. En airfryer tillåter även olika sorters matlagningsmetoder, inklusive grillning, stekning och bakning. 

Aluminiumfolie och smörpapper fungerar utmärkt att använda. De besparar dig extra onödig disk. Vi rekommenderar att du justerar smörpapperet till matkorgen så att papperet inte har möjlighet att virvla upp i värmeelementet. 

Smaken kommer inte att vara identisk, men det betyder inte att den är sämre. Många anser att maten smakar ännu bättre när den tillagats i en airfryer då de inte blir lika flott. Du äter också maten med ett gott samvete när du vet att det är ett hälsosammare alternativ med hälsomässiga fördelar.

Du behöver ingen olja alls. Men du kan, om du vill, använda en matsked olja så att maten får en ännu sprödare konsistens. Detta gör att en airfryer är betydligt mer hälsosam än andra matlagningsmetoder. 

I de allra flesta fall är tillredningen av mat i en airfryer ett hälsosammare alternativ. Den minskar kalorierna med upp till 90% då du inte tillsätter något fett. Denna matlagningsmetod kan också minska några av de andra skadliga effekterna av stekning i olja.

Reaktionen som sker när du steker potatis eller andra stärkelserika produkter producerar kemikalien akrylamid, som är direkt kopplat till en förhöjd cancerrisk. En studie visar att matlagning i en airfryer minskar mängden akrylamid i stekt potatis med 90%.