Skölj riset i kallt vatten tills vattnet är klart.
Koka riset i en riskokare eller i en kastrull enligt anvisningarna på paketet. Ställ det åt sidan.
Blanda sojasås, mirin, risvinäger, sesamolja och socker i en skål som en marinad för kycklingen.
Skär kycklingen i munsbitsstora bitar.
Lägg kycklingen i marinaden och låt marinera i minst 30 minuter, eller över natten i kylen för maximal smak.
Lägg den marinerade kycklingen i airfryerns första korg.
Välj zon 1 och funktionen Air Fry, ställ sedan in temperaturen på 180°C och tiden på 10 minuter.
Skär broccolin i buketter. Skiva röd paprika, vitlök och champinjoner. Hacka bok choy och gröna bönor.
Smaksätt grönsakerna med hackad vitlök, ingefära, salladslök och sojasås.
Lägg de förberedda grönsakerna i den andra korgen på airfryern.
Välj zon 2 och funktionen Air Fry, ställ sedan in temperaturen på 180°C och tiden på 8 minuter.
Tryck på Sync för att se till att båda korgarna är klara samtidigt.
Tryck på Start/Paus för att påbörja tillagningen.
När kycklingen och grönsakerna är tillagade, lägg dem i en skål och blanda försiktigt.
Servera blandningen över det kokta riset.
Garnera med ytterligare salladslök eller sesamfrön om så önskas.
Ingredienser
Instruktioner
Skölj riset i kallt vatten tills vattnet är klart.
Koka riset i en riskokare eller i en kastrull enligt anvisningarna på paketet. Ställ det åt sidan.
Blanda sojasås, mirin, risvinäger, sesamolja och socker i en skål som en marinad för kycklingen.
Skär kycklingen i munsbitsstora bitar.
Lägg kycklingen i marinaden och låt marinera i minst 30 minuter, eller över natten i kylen för maximal smak.
Lägg den marinerade kycklingen i airfryerns första korg.
Välj zon 1 och funktionen Air Fry, ställ sedan in temperaturen på 180°C och tiden på 10 minuter.
Skär broccolin i buketter. Skiva röd paprika, vitlök och champinjoner. Hacka bok choy och gröna bönor.
Smaksätt grönsakerna med hackad vitlök, ingefära, salladslök och sojasås.
Lägg de förberedda grönsakerna i den andra korgen på airfryern.
Välj zon 2 och funktionen Air Fry, ställ sedan in temperaturen på 180°C och tiden på 8 minuter.
Tryck på Sync för att se till att båda korgarna är klara samtidigt.
Tryck på Start/Paus för att påbörja tillagningen.
När kycklingen och grönsakerna är tillagade, lägg dem i en skål och blanda försiktigt.
Servera blandningen över det kokta riset.
Garnera med ytterligare salladslök eller sesamfrön om så önskas.