
PORTIONER
4
Personer

ARBETE
5
Minuter

TILLAGNING
10
Minuter

INGREDIENSER
- 4 skivor vitt bröd (4 cm tjocka)
- 2 ägg
- 60 ml mjölk
- 1 msk lönnsirap
- 1/2 tsk vaniljextrakt
- 3 msk socker
- 1 tsk malt kanel
- Lönnsirap (för servering)
- Socker (för toppning)
- Matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. SKÄR varje skiva bröd i tre delar och gör 12 stycken brödpinnar. Lägg åt sidan.
2. VISPA ägg, mjölk, lönnsirap och vanilj.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 177 °C, och tryck på Start/Paus. Låt den värmas upp.
4. DOPPA brödpinnarna i äggblandningen och placera dem i den förvärmda airfryern.
5. SPRAYA maten med lite matlagningsspray TILLAGA bröden i 10 minuter vid 180 °C. Vänd bröden halvvägs genom tillagningen.
6. BLANDA socker och kanel i en skål. Lägg åt sidan.
7. TÄCK brödpinnarna i kanel- och sockerblandningen när du är klar.
8. SERVERA med lönnsirap och strö över lite socker.