”Friterad” syltgurka

Friterad syltgurka airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradNybörjare

INGREDIENSER

  • 4 stora smörgåsgurkor
  • 65 gram mjöl
  • 65 gram brödsmulor
  • 2 ägg, vispade
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 1/8 tsk cayennepeppar
  • Matlagningsspray / olja
  • Salt och peppar

INGREDIENSER

  • 4 stora smörgåsgurkor
  • 65 gram mjöl
  • 65 gram brödsmulor
  • 2 ägg, vispade
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 1/8 tsk cayennepeppar
  • Matlagningsspray / olja
  • Salt och peppar

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

 

1.  TORKA av smörgåsgurkan ordentligt med en ren kökshandduk och skär dem på längden (16 stycken).

2.  TA FRAM en enhet med tre skålar. Fyll den första skålen med mjöl. Kläck äggen i skål nummer två. Blanda sedan ihop brödsmulorna och kryddorna ordentligt i den sista skålen.

3.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 185 °C och tryck på Start/Paus.

4.  PLACERA smörgåsgurkorna först i skålen med mjöl, sedan bunken med ägg och avsluta i skålen med brödsmulor.

5.  LÄGG gurkorna på en bricka och spraya dem på alla sidor med matlagningsspray.

6.  PLACERA smörgåsgurkan i korgen på airfryern och tillaga på 185 °C i 10 minuter. Vänd dem halvvägs in i tillredningen.

7.  SERVERA med din favoritdressing.

 

Ingredienser

Instruktioner

”Friterad” syltgurka
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.