Fyllda champinjoner

Fyllda champinjoner airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER

  • 6 extra stora champinjoner
    3 msk olivolja
  • 1/4 stor lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 70 gram söt italiensk korv,
  • 2 msk Panko-ströbröd,
  • (Italiensk stil)
  • 50 gram mozzarella, strimlad, plus mer för toppning
  • 25 gram parmesanost, riven
  • 1 msk persilja, nyhackad
  • Salt och peppar

INGREDIENSER

  • 6 extra stora champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 1/4 stor lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 70 gram söt italiensk korv,
  • 2 msk Panko-ströbröd,
  • (Italiensk stil)
  • 50 gram mozzarella, strimlad, plus mer för toppning
  • 25 gram parmesanost, riven
  • 1 msk persilja, nyhackad
  • Salt och peppar

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

 

1.  KNIPSA av fötterna på alla champinjoner. Finhacka och lägg åt sidan.

2.  DRA ut insidan av svampen med en sked för att skapa mer utrymme för fyllningen. Lägg åt sidan.

3.  VÄRM en panna på medelhög värme och låt den värmas upp.

4.  TILLSÄTT 1 msk olivolja, finhackade svampstjälkar och hackad lök. Stek i 5 minuter.

5.  TILLSÄTT vitlök och stek i 1 minut.

6.  PLACERA den italienska korven och tillaga tills den är gyllenbrun, ca 5 minuter. Lägg åt sidan.

7.  BLANDA korven med brödsmulor, mozzarella, parmesan och persilja.

8.  SMAKA av med salt och peppar.

9.  FYLL svampen tills den är full och strö över med ännu mer mozzarella.

10.  HÄLL resten av oljan på svampen.

11.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 160 °C, och låt den värmas upp.

12.  PLACERA de fyllda champinjonerna i korgen.

13.  STEK svampen på 160 °C i 12 minuter tills osten är gyllenbrun och sprudlande.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Fyllda champinjoner
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.