
SERVERING
4
Portioner

ARBETE
30
Minuter

TILLAGNING
20
Minuter
INGREDIENSER
- 1/2 matsked paprika
- 1/2 matsked vitlökspulver
- 1/2 matsked lökpulver
- 1/2 matsked chilipulver
- 1/2 matsked farinsocker
- 1 msk salt
- 1 tsk spiskummin
- 1/2 tsk cayennepeppar
- 1/2 tsk svartpeppar
- 1/2 tsk vitpeppar
- 450 g kycklinglår, med skinn
- 225 g kycklingvingar
- BBQ-sås, för smak
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA alla kryddor i en liten skål.
2. STRÖ kryddan över kycklingen och låt marinera i 30 minuter.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
4. LÄGG kycklingen i korgen.
5. VÄLJ Kyckling, justera tiden till 20 minuter, och tryck på
Start/Paus.
6. PENSLA kycklingen med lite BBQ var femte minut.
7. TA UT kycklingen från korgen när du är färdig med tillredningen.
8. SERVERA med lite BBQ-sås på sidan.