
SERVERING
1-2
Portioner

ARBETE
15
Minuter

TILLAGNING
8
Minuter
INGREDIENSER
- 225 gram köttfärs
- 30 gram Panko-brödsmulor
- 30 ml mjölk
- 1 ägg
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk lökpulver
- 2 teskedar torkad oregano
- 1 msk torkad persilja
- Salt och peppar
- 3 msk parmesanost, riven, plus mer för servering
- Marinarasås, för servering
- Matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA köttfärs, brödsmulor, mjölk, ägg, kryddor, salt, peppar och parmesan ordentligt.
2. FORMA köttblandningen i medelstora bollar. Låt vila i kylskåpet i 10 minuter.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på
Start/Paus.
4. TA UT köttbullarna från kylskåpet och lägg dem i korgen. Spraya köttbullarna med lite matlagningsspray och tillaga på 200 °C i 8 minuter.
5. SERVERA med marinarasås och mer riven parmesan.