SERVERING
4
Portioner
ARBETE
35
Minuter
TILLAGNING
10
Minuter
INGREDIENSER
ASIATISK KÅL
- 180 gram kål, strimlad
- 1/4 liten rödlök, tunt skivad
- 1/2 morot, riven
- 2 vårlök, tunt skivad
- 2 msk koriander, hackad
- 2 msk risvinäger
- 2 msk sojasås
- 2 msk farinsocker
- 1 msk sesamolja
- 1 msk majonnäs
- Salt och peppar
KALKONBURGARE
- 450 gram kalkon
- 2 vitlöksklyftor, hackade
- 1 Ingefära (2,5 cm — riven)
- 2 vårlökar, hackade
- 2 msk hoisinsås
- 1 msk sojasås
- 2 msk Sambal Oelek
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk svartpeppar
- 120 gram Panko ströbröd
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
ASIATISK KÅL
1. BLANDA ihop kål, lök, morötter, vårlök och koriander i en stor skål.
2. VISPA ihop ättika, sojasås, farinsocker, sesamolja, majonnäs, salt och peppar i en liten skål.
3. PLACERA grönsakerna i ättikdressingen och låt kålen marinera i 30 minuter.
KALKONBURGARE
1. BLANDA ihop alla burgar-ingredienser i en stor skål tills det är ordentligt blandat.
2. FORMA kalkonblandningen i 4 lika stora hamburgare och lägg dem i kylskåpet för kylning.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på
Start/Paus.
4. PLACERA kalkonburgarna i korgen.
5. TILLAGA i 10 minuter på 200 °C.
6. SERVERA på hamburgerbröd med asiatisk kål