Kalkonburgare med kål

kalkonburgare med kål airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

ASIATISK KÅL

  • 180 gram kål, strimlad
  • 1/4 liten rödlök, tunt skivad
  • 1/2 morot, riven
  • 2 vårlök, tunt skivad
  • 2 msk koriander, hackad
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk sojasås
  • 2 msk farinsocker
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk majonnäs
  • Salt och peppar

 

KALKONBURGARE

  • 450 gram kalkon
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 Ingefära (2,5 cm — riven)
  • 2 vårlökar, hackade
  • 2 msk hoisinsås
  • 1 msk sojasås
  • 2 msk Sambal Oelek
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 120 gram Panko ströbröd

INGREDIENSER

ASIATISK KÅL

  • 180 gram kål, strimlad
  • 1/4 liten rödlök, tunt skivad
  • 1/2 morot, riven
  • 2 vårlök, tunt skivad
  • 2 msk koriander, hackad
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk sojasås
  • 2 msk farinsocker
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk majonnäs
  • Salt och peppar

KALKONBURGARE

  • 450 gram kalkon
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 Ingefära (2,5 cm — riven)
  • 2 vårlökar, hackade
  • 2 msk hoisinsås
  • 1 msk sojasås
  • 2 msk Sambal Oelek
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 120 gram Panko ströbröd

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

ASIATISK KÅL

1.  BLANDA ihop kål, lök, morötter, vårlök och koriander i en stor skål.

2.  VISPA ihop ättika, sojasås, farinsocker, sesamolja, majonnäs, salt och peppar i en liten skål.

3.  PLACERA grönsakerna i ättikdressingen och låt kålen marinera i 30 minuter.

KALKONBURGARE

1.  BLANDA ihop alla burgar-ingredienser i en stor skål tills det är ordentligt blandat.

2.  FORMA kalkonblandningen i 4 lika stora hamburgare och lägg dem i kylskåpet för kylning.

3.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på

Start/Paus.

4.  PLACERA kalkonburgarna i korgen.

5.  TILLAGA i 10 minuter på 200 °C.

6.  SERVERA på hamburgerbröd med asiatisk kål

 

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Kalkonburgare med kål
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.