SERVERING
4
Portioner
ARBETE
35
Minuter
TILLAGNING
8
Minuter
INGREDIENSER
RÉMOULADSÅS
- 60 gram majonnäs
- 1 tsk kapris, tvättad
- 1/2 matsked söt inlagd smörgåsgurka, hackad
- 1/2 matsked rödlök, finhackad
- 1/2 msk citronsaft
- 1/2 tsk Dijonsenap
- Salt och peppar
KRABBKAKOR
- 1 stort ägg, vispad
- 1 1/4 msk majonnäs
- 3/4 tsk Dijonsenap
- 1 tsk Worcestersås
- 1 tsk Old Bay krydda
- 1/4 tsk salt
- En nypa peppar
- En nypa cayennepeppar
- 30 gram selleri, tärnad
- 30 gram röd paprika, tärnad
- 2 msk färsk persilja, finhackad
- 225 g krabbkött
- 30 gram Panko-ströbröd
- Matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA ihop rémoulade-ingredienserna i en skål. Ställ undan.
2. VISPA ihop ägget, majonnäs, senap, worcestersås, Old Bay, salt, peppar cayennepeppar, selleri, paprika och persilja.
3. PLACERA försiktigt krabbköttet i äggblandningen och blanda ihop den
4. STRÖ brödsmulorna över krabblandningen och blanda ihop den ordentligt.
5. FORMA krabblandningen till 4 bullar och låt svalna i kylskåpet i 30 minuter.
6. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.
7. PLACERA smörpapper i korgen. Spraya krabbullarna med matlagningsspray och lägg dem försiktigt i korgen.
8. STEK krabbullarna på 200 °C i 8 minuter tills de är gyllenbruna.
9. VÄND krabbullarna halvvägs genom tillagningen.
10. SERVERA med rémoulade