
SERVERING
4
Portioner

ARBETE
10
Minuter

TILLAGNING
8
Minuter

INGREDIENSER
- 2 squash, skuren i 2 cm tjocka remsor
- 65 gram mjöl
- 2 tsk salt
- 1/2 tsk svartpeppar
- 2 ägg
- 1 msk mjölk
- 100 gram Panko
- -ströbröd (italiensk stil)
- 35 gram parmesanost, riven
- Matlagningsspray / olja
- Dressing
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. SKÄR squashen i 2 centimeter tjocka remsor.
2. BLANDA mjöl, salt och peppar i en skål.
3. VISPA ihop ägg och mjölk i en separat skål.
4. BLANDA brödsmulorna och parmesanosten i en separat skål.
5. BLANDA varje stycke squash med mjöl, doppa sedan i ägg och rulla dem slutligen i brödsmulor. Lägg åt sidan.
6. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
7. PLACERA squashen i korgen på airfryern och spraya med lite matlagningsspray.
8. VÄLJ Fryst mat, justera tiden till 8 minuter och tryck på
Start/Paus.
9. VÄND RUNT i korgen halvvägs in i tillagningen (Shake Reminder-funktionen påminner dig när det är dags).
10. SERVERA