SERVERING
2
Portioner
ARBETE
5
Minuter
TILLAGNING
6
Minuter
INGREDIENSER
- 1 entrecôte (500 gram), benfri
- 1 msk olivolja
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk svartpeppar
- 1 1/4 dl gräddfil
- 3 msk tillredd vit pepparrot, dränerad
- 2 tsk gräslök, finhackad
- 1 liten schalottenlök, hackad
- 1/2 tsk citronsaft
- Salt och peppar
- Rostade kuvertbröd med sesamfrön (för servering)
- Ruccola (för servering)
- Schalottenlök — skivad (för servering)
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori Airfryer och tryck på Start/Paus.
2. TÄCK biffen med olivolja och krydda med salt och peppar.
3. LÄGG biffen i den förvärmda airfryern.
4. VÄLJ Biff och tryck på Start/Paus.
5. BLANDA gräddfil, pepparrot, gräslök, schalottenlök och citronsaft i en liten skål.
6. KRYDDA pepparrotskrämen med salt och peppar efter smak.
7. AVLÄGSNA köttet från korgen när du är klar med tillagningen och låt vila i 5 till 10 minuter innan du skär upp.
8. SÄTT IHOP din smörgås genom att tillsätta lite pepparrotskräm på ena halvan tillsammans med ruccola, skivad schalottenlök och biffskivor.