Steak sandwich

Sandwich steak biff airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradNybörjare

INGREDIENSER 

  • 1 entrecôte (500 gram), benfri
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 1/4 dl gräddfil
  • 3 msk tillredd vit pepparrot, dränerad
  • 2 tsk gräslök, finhackad
  • 1 liten schalottenlök, hackad
  • 1/2 tsk citronsaft
  • Salt och peppar
  • Rostade kuvertbröd med sesamfrön (för servering)
  • Ruccola (för servering)
  • Schalottenlök — skivad (för servering)

 

INGREDIENSER

  • 1 entrecôte (500 gram), benfri
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 1/4 dl gräddfil
  • 3 msk tillredd vit pepparrot, dränerad
  • 2 tsk gräslök, finhackad
  • 1 liten schalottenlök, hackad
  • 1/2 tsk citronsaft
  • Salt och peppar
  • Rostade kuvertbröd med sesamfrön (för servering)
  • Ruccola (för servering)
  • Schalottenlök — skivad (för servering)

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori Airfryer och tryck på Start/Paus.

2.  TÄCK biffen med olivolja och krydda med salt och peppar.

3.  LÄGG biffen i den förvärmda airfryern.

4.  VÄLJ Biff och tryck på Start/Paus.

5.  BLANDA gräddfil, pepparrot, gräslök, schalottenlök och citronsaft i en liten skål.

6.  KRYDDA pepparrotskrämen med salt och peppar efter smak.

7.  AVLÄGSNA köttet från korgen när du är klar med tillagningen och låt vila i 5 till 10 minuter innan du skär upp.

8.  SÄTT IHOP din smörgås genom att tillsätta lite pepparrotskräm på ena halvan tillsammans med ruccola, skivad schalottenlök och biffskivor.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Steak sandwich
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.