Stekt blomkål med gurkmeja

stekt blomkål gurkmeja recept cosori airfyer
RatingSvårighetsgradNybörjare

INGREDIENSER 

  • 300 gram blomkål
  • 2 tsk olivolja
  • 1 tsk gurkmejapulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar

INGREDIENSER

  • 300 gram blomkål
  • 2 tsk olivolja
  • 1 tsk gurkmejapulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 150 °C, och tryck på Start/Paus.

2.  PLACERA blomkålen i en skål och häll olivolja över det tills all blomkål är väl täckt med olja.

3.  BLANDA blomkålen med kryddorna.

4.  PLACERA blomkålen i korgen på airfryern.

5.  VÄLJ Grönsaker och tryck sedan på Start/Paus.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Stekt blomkål med gurkmeja
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.