Vitlöksbröd

RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 1 fransk baguette, 30 centimeter
  • 4 vitlöksklyftor, hackade
  • 3 msk smör, rumstempererad
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk parmesanost, riven
  • 2 msk persilja, finhackad

INGREDIENSER

  • 1 fransk baguette, 30 centimeter
  • 4 vitlöksklyftor, hackade
  • 3 msk smör, rumstempererad
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk parmesanost, riven
  • 2 msk persilja, finhackad

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  SKÄR baguetten i längdriktningen i två lika stora delar. Skär sedan var och en av skivorna på mitten och gör fyra 15 centimeter långa skivor.

2.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 160 °C, och tryck på Start/Paus.

3.  BLANDA ihop vitlök, smör och olivolja för att skapa en fyllning.

4.  SPRID fyllningen jämnt över de 4 skivorna och strö med parmesanost.

5.  LÄGG skivorna i airfryerns

6.  VÄLJ Bröd och tryck på Start/Paus.

7.  PYNTA med finhackad persilja när maten är färdiglagad.

 

 

Ingredients

Directions

Vitlöksbröd
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *