Aubergine Schnitzel

RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 1 ägg, vispat
  • 1 msk mjölk
  • 130 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 1 Aubergine, skuren i 1 cm tjocka skivor
  • 70 gram mjöl
  • Olivolja

 

INGREDIENSER

  • 1 ägg, vispat
  • 1 msk mjölk
  • 130 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 1 Aubergine, skuren i 1 cm tjocka skivor
  • 70 gram mjöl
  • Olivolja

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  VISPA ihop ägget och mjölken i en skål.

2.  BLANDA Panko-ströbröd, salt och peppar i separat skål.

3.  SKÄR auberginen i 1 cm tjocka skivor.

4.  TÄCK över äggplantorna med mjöl, doppa sedan i ägget och rulla i brödsmulor. Doppa skivan igen först i ägg och sedan brödsmulor.

5.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.

6.  PENSLA varje sida av aubergineskivorna med olivolja.

7.  PLACERA de panerade aubergineskivorna i korgen och tillaga på 200 °C i 8 minuter. Du kan behöva tillreda i flera omgångar.

8.  VÄND auberginen halvvägs genom tillagningen.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Aubergine Schnitzel
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *