Kycklingvingar Cajun

RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 450 g kycklingvingar
  • 4 dl kärnmjölk
  • 1 msk Tabasco
  • 180 gram mjöl
  • 2 1/2 tsk salt
  • 1 1/ 2 tsk svartpeppar
  • 2 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk lökpulver
  • 2 tsk paprikakrydda
  • 1 1/2 tsk senap
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 1/2 msk majsstärkelse
  • Matlagningsspray / olja

 

INGREDIENSER

  • 450 g kycklingvingar
  • 4 dl kärnmjölk
  • 1 msk Tabasco
  • 180 gram mjöl
  • 2 1/2 tsk salt
  • 1 1/ 2 tsk svartpeppar
  • 2 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk lökpulver
  • 2 tsk paprikakrydda
  • 1 1/2 tsk senap
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 1/2 msk majsstärkelse
  • Matlagningsspray / olja

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  MARINERA kycklingvingarna i kärnmjölk och Tabasco i 4 timmar eller över natten.

2.  TILLSÄTT alla resterande ingredienser i en stor skål och blanda ordentligt.

3.  BLANDA den marinerade kycklingen i mjölblandningen och skaka av ingredienserna om de fäster sig för mycket.

4.  BLANDA 1/3 av marinaden i mjölblandningen och blanda ordentligt. Detta kommer att skapa små flingor.

5.  LÅT kycklingen står utanför i en timme tills beläggningen blir klibbig och lägg tillbaka kycklingen i mjölblandningen. Lägg åt sidan.

6.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.

7.  SPRAYA en liten beläggning av matlagningsspray på vardera sida av kycklingvingarna och lägg dem i korgen.

8.  STEK kycklingen på 200 °C i 10 minuter tills den är gyllenbrun och krispig.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Kycklingvingar Cajun
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *