SERVERING
4-5
Portioner
ARBETE
35
Minuter
TILLAGNING
20
Minuter
INGREDIENSER
- 300 g pizzadeg, kyld
- Mjöl, (strö på degen)
- 8 skivor skinka, kokta
- 3 skivor provolone
- 3 skivor mozzarella
- 100 gram rostad röd paprika, hackad
- 1 tsk provencekrydda
- 1 ägg, vispad
- 1 msk mjölk
- 1/4 tsk salt
- 1/4 tsk torkad oregano
- 1/4 tsk vitlökspulver
- 1/4 tsk svartpeppar
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. LÅT degen vila i rumstemperatur i 30 minuter.
2. STÄNK mjöl på degen och rulla ut den till en tjocklek på 6 mm.
3. LÄGG skinka, ost, paprika och provencekrydda på halva degen. Vik över för att försluta.
4. BLANDA ihop ägget och mjölken. Pensla toppen av degen med äggblandningen.
5. STRÖ salt, oregano, vitlökspulver och peppar på toppen. Lägg åt sidan.
6. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
7. PLACERA Strombolin i korgen.
8. STEK på 177 °C i 20 minuter. Vänd Strombolin var 5:e minut under tillagningen.