Brysselkål med parmaskinka

Brysselkål med parmaskinka airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 300 gram brysselkål, halverade
  • 2 remsor av parmaskinka, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 tsk vitlökspulver Salt och peppar
  • 1 msk parmesanost, riven

INGREDIENSER

  • 300 gram brysselkål, halverade
  • 2 remsor av parmaskinka, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 tsk vitlökspulver Salt och peppar
  • 1 msk parmesanost, riven

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

 

1.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.

2.  KLIPP av stjälkarna från brysselkålen och skär sedan brysselkålen i två lika stora delar.

3.  BAKA ihop brysselkålen, parmaskinka-tärningarna, olivolja, vitlökspulver, salt och peppar till en boll.

4.  LÄGG blandningen i airfryerns korgen.

5.  VÄLJ Rotfrukter, justera tiden till 10 minuter och tryck sedan på Start/Paus. Var noga med att vända runt i korgen halvvägs in i tillagningen (Shake Reminder-funktionen påminner dig när det är dags).

6.  RIV parmesanost till garnering, servera sedan.

 

Ingredienser

Instruktioner

Brysselkål med parmaskinka
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.