![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721814922)
SERVERING
2-4
Stycken
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
ARBETE
5
Minuter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
TILLAGNING
8
Minuter
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721814922)
INGREDIENSER
- 300 gram brysselkål, halverade
- 2 remsor av parmaskinka, tärnad
- 1 msk olivolja
- 1/2 tsk vitlökspulver Salt och peppar
- 1 msk parmesanost, riven
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.
2. KLIPP av stjälkarna från brysselkålen och skär sedan brysselkålen i två lika stora delar.
3. BAKA ihop brysselkålen, parmaskinka-tärningarna, olivolja, vitlökspulver, salt och peppar till en boll.
4. LÄGG blandningen i airfryerns korgen.
5. VÄLJ Rotfrukter, justera tiden till 10 minuter och tryck sedan på Start/Paus. Var noga med att vända runt i korgen halvvägs in i tillagningen (Shake Reminder-funktionen påminner dig när det är dags).
6. RIV parmesanost till garnering, servera sedan.