
SERVERING
2-4
Stycken

ARBETE
5
Minuter

TILLAGNING
8
Minuter

INGREDIENSER
- 300 gram brysselkål, halverade
- 2 remsor av parmaskinka, tärnad
- 1 msk olivolja
- 1/2 tsk vitlökspulver Salt och peppar
- 1 msk parmesanost, riven
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på Start/Paus.
2. KLIPP av stjälkarna från brysselkålen och skär sedan brysselkålen i två lika stora delar.
3. BAKA ihop brysselkålen, parmaskinka-tärningarna, olivolja, vitlökspulver, salt och peppar till en boll.
4. LÄGG blandningen i airfryerns korgen.
5. VÄLJ Rotfrukter, justera tiden till 10 minuter och tryck sedan på Start/Paus. Var noga med att vända runt i korgen halvvägs in i tillagningen (Shake Reminder-funktionen påminner dig när det är dags).
6. RIV parmesanost till garnering, servera sedan.