Krydda kycklinglåren generöst med salt, peppar, paprikapulver och vitlökspulver och se till att båda sidor är jämnt belagda. Lägg åt sidan.
Blanda broccolibuketter, hackade morötter, blomkålsbuketter och hackad lök i en skål med olivolja, salt och peppar efter smak.
Lägg de kryddade kycklinglåren i airfryerns första korg med skinnsidan nedåt.
Fördela de kryddade grönsakerna jämnt i airfryerns andra korg.
Ställ in båda zonerna på tillagningsläge med Match-funktionen, 200°C och 20 minuter och tryck på Start/Paus.
Låt det steka i 10 minuter.
Efter 10 minuter pausar du fritösen, vänder kycklingen och rör om i grönsakerna.
Stäng korgen och låt den koka färdigt.
När kycklinglåren och de rostade grönsakerna är klara tar du ut dem ur airfryern.
Ingredienser
Instruktioner
Krydda kycklinglåren generöst med salt, peppar, paprikapulver och vitlökspulver och se till att båda sidor är jämnt belagda. Lägg åt sidan.
Blanda broccolibuketter, hackade morötter, blomkålsbuketter och hackad lök i en skål med olivolja, salt och peppar efter smak.
Lägg de kryddade kycklinglåren i airfryerns första korg med skinnsidan nedåt.
Fördela de kryddade grönsakerna jämnt i airfryerns andra korg.
Ställ in båda zonerna på tillagningsläge med Match-funktionen, 200°C och 20 minuter och tryck på Start/Paus.
Låt det steka i 10 minuter.
Efter 10 minuter pausar du fritösen, vänder kycklingen och rör om i grönsakerna.
Stäng korgen och låt den koka färdigt.
När kycklinglåren och de rostade grönsakerna är klara tar du ut dem ur airfryern.