Chokladmuffins espresso

Sjokolademuffins espresso airfryer oppskrifter
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 135 gram vetemjöl
  • 50 gram kakaopulver
  • 150 gram farinsocker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk espressopulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 1 stort ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 60 ml vegetabilisk olja
  • Matlagningsspray/olja

INGREDIENSER

  • 135 gram vetemjöl
  • 50 gram kakaopulver
  • 150 gram farinsocker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk espressopulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 1 stort ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 60 ml vegetabilisk olja
  • Matlagningsspray/olja

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  BLANDA ihop mjöl, kakaopulver, socker, bakpulver, espressopulver, bikarbonat och salt i en stor skål.

2.  VISPA ägg, mjölk, vanilj, ättika och olja i en separat skål.

3.  BLANDA ner de våta ingredienserna i de torra tills det är välblandat.

4.  SMÖRJ muffinsformarna med matlagningsspray och fyll formarna tills de är 3/4 fulla.

5.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 150 °C, och tryck på Start/Paus.

6.  PLACERA försiktigt muffinsformarna i korgen på airfryern. De kan behöva tillagas i flera omgångar.

7.  VÄLJ Efterrätt, justera tiden till 15 minuter, och tryck på

Start/Paus.

 

Ingredienser

Instruktioner

Chokladmuffins espresso
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.