
PORTIONER
1
Person

ARBETE
4
Minuter

TILLAGNING
10
Minuter

INGREDIENSER
- 1 skiva briochebröd, 6 cm tjock
- 110 gram färskost
- 2 ägg
- 2 msk mjölk
- 2 msk vispgrädde
- 3 msk socker
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk vaniljextrakt. Pistaschmandlar, hackade
- lönnsirap, för servering
- matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
2. GÖR en öppning i mitten av brioche-skivan med en kniv.
3. FYLL insidan av öppningen med färskost. Lägg åt sidan.
4. VISPA ihop ägg, mjölk, vispgrädde, socker, kanel och vaniljextrakt.
5. BLÖTLÄGG briocheskivan i äggblandningen i 10 sekunder på varje sida.
6. SPRAYA vardera sida av skivorna med matlagningsspray.
7. LÄGG skivanorna i den förvärmda Cosori airfryern och tillaga i 10 minuter på 180 °C.
8. TA FÖRSIKTIGT BORT maten från korgen med en stekspade när du är klar med tillagningen.
9. SERVERA toppad med hackade pistaschmandlar och lönnsirap.