Fläskrullader med parma

rullader fläsk parma airfryer cosori recept
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 6 skivor med parmaskinka
  • 1 fläskfilé (450 g)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 30 gram färska spenatblad, uppdelade
  • 4 skivor mozzarella
  • 20 gram soltorkade tomater
  • 2 tsk olivolja

INGREDIENSER

  • 6 skivor med parmaskinka
  • 1 fläskfilé (450 g)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 30 gram färska spenatblad, uppdelade
  • 4 skivor mozzarella
  • 20 gram soltorkade tomater
  • 2 tsk olivolja

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  PLACERA 3 skivor av parmesan på smörpapper, något överlappande med varandra. SKÄR upp fläsket i 2 lika delar och placera dem ovanpå parmaskinkan.

2.  KRYDDA insidan av fläskköttet med salt och peppar.

3.  PLACERA hälften av spenaten, osten och de soltorkade tomaterna på fläskfiléerna, och lämna 1 cm utrymme på kanterna.

4.  RULLA köttet tätt runt fyllningen och knyt ihop det med tråd för att hålla det på plats.

5.  UPPREPA processen för den andra fläskfilén. Placera fläskrouladen i kylskåpet.

6.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på

Start/Paus.

7.  PENSLA 1 tsk olivolja på varje inslagen filé och lägg dem i korgen.

8.  VÄLJ Biff, justera tiden till 9 minuter och tryck på

Start/Paus.

9.  LÅT fläskrouladen vila under 10 minuter före uppskärning.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Fläskrullader med parma
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.