SERVERING
4
Portioner
ARBETE
10
Minuter
TILLAGNING
9
Minuter
INGREDIENSER
- 6 skivor med parmaskinka
- 1 fläskfilé (450 g)
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk svartpeppar
- 30 gram färska spenatblad, uppdelade
- 4 skivor mozzarella
- 20 gram soltorkade tomater
- 2 tsk olivolja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. PLACERA 3 skivor av parmesan på smörpapper, något överlappande med varandra. SKÄR upp fläsket i 2 lika delar och placera dem ovanpå parmaskinkan.
2. KRYDDA insidan av fläskköttet med salt och peppar.
3. PLACERA hälften av spenaten, osten och de soltorkade tomaterna på fläskfiléerna, och lämna 1 cm utrymme på kanterna.
4. RULLA köttet tätt runt fyllningen och knyt ihop det med tråd för att hålla det på plats.
5. UPPREPA processen för den andra fläskfilén. Placera fläskrouladen i kylskåpet.
6. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på
Start/Paus.
7. PENSLA 1 tsk olivolja på varje inslagen filé och lägg dem i korgen.
8. VÄLJ Biff, justera tiden till 9 minuter och tryck på
Start/Paus.
9. LÅT fläskrouladen vila under 10 minuter före uppskärning.