SERVERING
2
Portioner
ARBETE
3
Minuter
TILLAGNING
7
Minuter
INGREDIENSER
- 2 1/4 tsk paprika
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk mald torkad timjan
- 1 tsk mald svartpeppar
- 1/4 tsk cayennepeppar
- 1/4 tsk torkad basilika
- 1/4 tsk torkad oregano
- 2 havskattfiléer (170 gram)
- Matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
2. BLANDA ihop alla kryddor och forma till en boll.
3. KRYDDA fisken med en riklig mängd kryddblandning på varje sida.
4. SPRAYA vardera sida av fisken med matlagningsspray och lägg den i korgen.
5. VÄLJ Skaldjur/Fisk och tryck på Start/Paus.
6. TA UT fisken försiktigt när du är klar och placera fisken över majsgröten.
Intressant