«Friterade» fisknuggets

friterade fisknuggets cosori airfryer recept
Omtaler

INGREDIENSER 

  • 450 g vit fisk, skuren i 4cm x 1,5 cm
  • långa strimlor
  • 30 gram mjöl
  • 1 msk Old Bay krydda
  • 2 ägg
  • 250 gram Panko brödsmulor
  • Tartarsås
  • Matlagningsspray / olja

 

INGREDIENSER

  • 450 g vit fisk, skuren i 4cm x 1,5 cm
  • långa strimlor
  • 30 gram mjöl
  • 1 msk Old Bay krydda
  • 2 ägg
  • 250 gram Panko brödsmulor
  • Tartarsås
  • Matlagningsspray / olja

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  SKÄR fisken i 4 cm x 1,5 cm långa strimlor.

2.  BLANDA mjöl och Old Bay-krydda i en bunke.

3.  TÄCK över varje bit fisk med kryddigt mjöl, doppa sedan i vispat ägg och rulla sedan fisken i brödsmulor.

4.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.

5.  SPRAYA fisken på vardera sida med matlagningsspray och lägg den i korgen.

6.  VÄLJ Fryst mat, justera tiden till 6 minuter och tryck på Start/Paus.

7.  VÄND RUNT i korgen halvvägs in i tillagningen (Shake Reminder-funktionen påminner dig när det är dags).

8.  SERVERA med tartarsås.

 

Ingredients

Directions

«Friterade» fisknuggets
This entry was posted in . Bookmark the permalink.