Klipp bakplåtspapper så det precis täcker botten av Grandzone-korgen.
Hacka mandel och hasselnötter grovt. Blanda tillsammans med fröna i en bunke.
Blanda ihop med resten av ingredienserna.
Rosta i Grandzone i 180°C i 10 min. Rör runt efter halva tiden så att granolan blir jämnt rostad.
Lyft ur granolan genom att ta ett grepp i bakplåtspappret på varsin långsida.
Låt svalna innan servering.
Förvara granolan i en burk i rumstemperatur.
Ingredienser
Instruktioner
Klipp bakplåtspapper så det precis täcker botten av Grandzone-korgen.
Hacka mandel och hasselnötter grovt. Blanda tillsammans med fröna i en bunke.
Blanda ihop med resten av ingredienserna.
Rosta i Grandzone i 180°C i 10 min. Rör runt efter halva tiden så att granolan blir jämnt rostad.
Lyft ur granolan genom att ta ett grepp i bakplåtspappret på varsin långsida.
Låt svalna innan servering.
Förvara granolan i en burk i rumstemperatur.