Lägg smör, socker och farinsocker i en stor skål. Vispa ihop tills blandningen är slät och krämig.
Tillsätt ägg, vaniljextrakt, salt, bikarbonat och mjölet. Blanda tills de torra ingredienserna har kombinerats med smörblandningen. Fortsätt mixa på medelhastighet tills kakdegen är tjock och krämig. När degen är blandad, rör i chokladbitarna och nötter tills de är jämnt fördelade genom degen.
Klipp ut ett bakplåtspapper som precis täcker botten av den stora airfryerkorgen.
Använd en matsked för att forma degen till bollar.
Placera degbollarna på bakplåtspappret och lämna minst två centimeter mellan varje kaka.
Ställ in airfryern på Grandzone, 150°C i 12 minuter. Du kan dra ut lådan efter ca 8 min för att se om de flutit ihop. Om de gjort det kan du försiktigt sära på dem med en stekspade eller liknande. Fortsätt sedan baka dem tills kakorna blir gyllenbruna, låt dem ligga kvar i korgen i några minuter innan du flyttar dem till ett galler för att svalna helt.
Ingredienser
Instruktioner
Lägg smör, socker och farinsocker i en stor skål. Vispa ihop tills blandningen är slät och krämig.
Tillsätt ägg, vaniljextrakt, salt, bikarbonat och mjölet. Blanda tills de torra ingredienserna har kombinerats med smörblandningen. Fortsätt mixa på medelhastighet tills kakdegen är tjock och krämig. När degen är blandad, rör i chokladbitarna och nötter tills de är jämnt fördelade genom degen.
Klipp ut ett bakplåtspapper som precis täcker botten av den stora airfryerkorgen.
Använd en matsked för att forma degen till bollar.
Placera degbollarna på bakplåtspappret och lämna minst två centimeter mellan varje kaka.
Ställ in airfryern på Grandzone, 150°C i 12 minuter. Du kan dra ut lådan efter ca 8 min för att se om de flutit ihop. Om de gjort det kan du försiktigt sära på dem med en stekspade eller liknande. Fortsätt sedan baka dem tills kakorna blir gyllenbruna, låt dem ligga kvar i korgen i några minuter innan du flyttar dem till ett galler för att svalna helt.