Grillspett i koreansk-stil

RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 1 msk ssamjang
  • 1 msk gochujang
  • 1 msk sojasås
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk risvinsvinäger
  • 450 g nötkött, skuren i 4 centimeter tjocka skivor
  • Träspett

INGREDIENSER

  • 1 msk ssamjang
  • 1 msk gochujang
  • 1 msk sojasås
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk risvinsvinäger
  • 450 g nötkött, skuren i 4 centimeter tjocka skivor
  • Träspett

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  BLANDA ssamjang, gochujang, sojasås, sesamolja, honung och ättika i en skål.

2.  SKÄR biffen i 4 centimeter tjocka skivor och blanda in köttet i marinaden. Låt det marinera i 1 timme.

3.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer och tryck på

Start/Paus.

4.  STICK spetten genom köttskivorna och placera köttspetten i korgen.

5.  VÄLJ Biff och tryck på Start/Paus.

 

 

Ingredients

Directions

Grillspett i koreansk-stil
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *