SERVERING
2-4
Portioner
ARBETE
4
Timmar
TILLAGNING
10
Minuter
INGREDIENSER
- 1 dl grekisk yoghurt
- 1 msk olivolja
- 1 tsk paprika
- 1/4 tsk spiskummin
- 1/2 tsk chilipulver
- 1 pressad citron
- 1 tsk salt
- 1/4 tsk nymald svartpeppar
- 4 vitlöksklyftor, hackade
- 450 g kycklinglår, skuren i
- 4 centimeter tjocka skivor
- Träspett
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA ihop yoghurt, olivolja, paprika, spiskummin, chilipulver, citronsaft, zest, salt, peppar och vitlök i en stor skål.
2. LÄGG kycklingen i marinaden och låt marinera i kylskåpet i minst 4 timmar.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, och tryck på Start/Paus.
4. SKÄR de marinerade kycklinglåren i 4 cm tjocka skivor och stick ett spett genom varje skiva.
5. PLACERA kycklingspetten i korgen på airfryern.
6. TILLAGA på 200 °C i 10 minuter.