Hasselbackspotatis

hasselback poteter airfryer
RatingSvårighetsgradNybörjare

INGREDIENSER 

  • 4 medelstora potatisar
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/4 tsk vitlökspulver
  • 2 msk smör, smält
  • 2 msk finhackad persilja

INGREDIENSER

  • 4 medelstora potatisar
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/4 tsk vitlökspulver
  • 2 msk smör, smält
  • 2 msk finhackad persilja

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  TVÄTTA potatisarna i vatten. Klappa dem torra med papper/handduk.

2.  SKÄR tunna skivor, 6 mm från varandra, men stoppa precis innan du skär igenom helt.

3.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.

4.  TÄCK potatisarna med olivolja och krydda jämnt med salt, svartpeppar och vitlökspulver.

5.  PLACERA potatisen i korgen på airfryern och tillaga i 30 minuter på 177 °C.

6.  PENSLA smält smör på potatisen och tillaga dem i ytterligare 10 minuter på 177 °C.

7.  PYNTA med finhackad persilja.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Hasselbackspotatis
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.