![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721814922)
SERVERING
2
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
ARBETE
2
Timmar
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
TILLAGNING
12
Minuter
INGREDIENSER
- 3 msk hoisinsås
- 1 msk ostron sås
- 3 vitlöksklyftor
- 2 teskedar kinesisk femkrydda,
- pulver
- 4 msk honung
- 2 msk sojasås
- 4 kycklinglår, benlöst med skinn
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA hoisinsås, ostron sås, vitlök, kinesisk femkrydda, 2 matskedar honung och 1 msk mörk sojasås i en stor skål.
2. TILLSÄTT kycklinglåren och blanda ordentligt. Låt dem marinera i minst 2 timmar.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
4. PLACERA kycklinglåren i korgen.
5. VÄLJ Kyckling, justera tiden till 12 minuter och tryck på
Start/Paus.
6. BLANDA resten av honung och sojasås tillsammans i en liten skål.
7. PENSLA toppen av kycklingen med honung-sojasås efter 8 minuters tillredning. Lägg sedan tillbaka korgen och slutför de sista 4 minuterna.
8. SERVERA med ångad kinesisk broccoli och ris.