
SERVERING
2
Portioner

ARBETE
10
Minuter

TILLAGNING
12
Minuter

INGREDIENSER
- 60 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
- 60 gram parmesanost, riven
- 2 kycklingbröst (450 g)
- 70 gram mjöl
- 2 ägg, vispade
- 2 skivor mozzarella
- Marinarasås, till servering
- 2 bladpersilja, finhackad, till garnering
- Matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 185 °C och tryck på Start/Paus.
2. BLANDA brödsmulorna och parmesanost i en skål.
3. DOPPA varje kycklingbröst i mjöl, doppa sedan de vispade äggen och rulla sedan på brödsmulsblandningen.
4. SPRAYA toppen av kycklingbrösten och insidan av matlådorna med matlagningsspray och lägg kycklingbrösten i korgen.
5. TILLAGA kycklingbrösten på 185 °C i 12 minuter.
6. LÄGG 1 skiva mozzarella på varje kycklingbröst när det återstår 2 minuters matlagning.
7. SERVERA med marinarasås och garnera med finhackad persilja.