![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721814922)
SERVERING
2
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
ARBETE
10
Minuter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
TILLAGNING
12
Minuter
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721814922)
INGREDIENSER
- 60 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
- 60 gram parmesanost, riven
- 2 kycklingbröst (450 g)
- 70 gram mjöl
- 2 ägg, vispade
- 2 skivor mozzarella
- Marinarasås, till servering
- 2 bladpersilja, finhackad, till garnering
- Matlagningsspray / olja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 185 °C och tryck på Start/Paus.
2. BLANDA brödsmulorna och parmesanost i en skål.
3. DOPPA varje kycklingbröst i mjöl, doppa sedan de vispade äggen och rulla sedan på brödsmulsblandningen.
4. SPRAYA toppen av kycklingbrösten och insidan av matlådorna med matlagningsspray och lägg kycklingbrösten i korgen.
5. TILLAGA kycklingbrösten på 185 °C i 12 minuter.
6. LÄGG 1 skiva mozzarella på varje kycklingbröst när det återstår 2 minuters matlagning.
7. SERVERA med marinarasås och garnera med finhackad persilja.