Kyckling parmesan

kyckling parmesan airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 60 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
  • 60 gram parmesanost, riven
  • 2 kycklingbröst (450 g)
  • 70 gram mjöl
  • 2 ägg, vispade
  • 2 skivor mozzarella
  • Marinarasås, till servering
  • 2 bladpersilja, finhackad, till garnering
  • Matlagningsspray / olja

 

INGREDIENSER

  • 60 gram Panko-ströbröd (italiensk stil)
  • 60 gram parmesanost, riven
  • 2 kycklingbröst (450 g)
  • 70 gram mjöl
  • 2 ägg, vispade
  • 2 skivor mozzarella
  • Marinarasås, till servering
  • 2 bladpersilja, finhackad, till garnering
  • Matlagningsspray / olja

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 185 °C och tryck på Start/Paus.

2.  BLANDA brödsmulorna och parmesanost i en skål.

3.  DOPPA varje kycklingbröst i mjöl, doppa sedan de vispade äggen och rulla sedan på brödsmulsblandningen.

4.  SPRAYA toppen av kycklingbrösten och insidan av matlådorna med matlagningsspray och lägg kycklingbrösten i korgen.

5.  TILLAGA kycklingbrösten på 185 °C i 12 minuter.

6.  LÄGG 1 skiva mozzarella på varje kycklingbröst när det återstår 2 minuters matlagning.

7.  SERVERA med marinarasås och garnera med finhackad persilja.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Kyckling parmesan
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.