![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721814922)
SERVERING
2
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
ARBETE
1
Timme
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
TILLAGNING
20
Minuter
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721814922)
INGREDIENSER
- 80 ml kokosmelk
- 1 1/2 ss tomatpuré
- 1 ts garam marsala
- 1 ts spisskummen
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts kardemomme
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ss ingefær, revet
- 1 ts salt
- 4 kyllinglår
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA alla ingredienser utom kycklingen i en skål.
2. LÄGG kycklinglåren väl i kokosnötmarinaden.
3. PLACERA i kylskåpet och låt marinera i upp till 1 timme.
4. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
5. TA UT kycklinglåren ur kylskåpet och lägg dem i den uppvärmda airfryern.
6. STEK på 177 °C i 20 minuter.
7. SERVERAS med ångat basmatiris.