SERVERING
4
Portioner
ARBETE
3
Minuter
TILLAGNING
20
Minuter
INGREDIENSER
- 2 msk Dijonsenap
- 1 msk lönnsirap
- 1/2 tsk lökpulver
- 1/2 tsk vitlökspulver
- 1/4 tsk paprika
- 1/4 tsk salt
- 1/4 tsk svartpeppar
- 4 kycklinglår med ben och skinn
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA ihop senap, lönnsirap, lökpulver, vitlökspulver, paprika, salt och svartpeppar i en liten skål.
2. LÄGG kycklinglåren i senapsglasyr och lägg åt sidan.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
4. PLACERA kycklinglåren i korgen och toppa med eventuella rester av glasyren.
5. VÄLJ Kyckling, justera tiden till 20 minuter, och tryck på
Start/Paus.