Senapsstekt kycklinglår

senapsstekt kycklinglår airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 2 msk Dijonsenap
  • 1 msk lönnsirap
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/4 tsk paprika
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 4 kycklinglår med ben och skinn

 

INGREDIENSER

  • 2 msk Dijonsenap
  • 1 msk lönnsirap
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/4 tsk paprika
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 4 kycklinglår med ben och skinn

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  BLANDA ihop senap, lönnsirap, lökpulver, vitlökspulver, paprika, salt och svartpeppar i en liten skål.

2.  LÄGG kycklinglåren i senapsglasyr och lägg åt sidan.

3.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 195 °C, och tryck på Start/Paus.

4.  PLACERA kycklinglåren i korgen och toppa med eventuella rester av glasyren.

5.  VÄLJ Kyckling, justera tiden till 20 minuter, och tryck på

Start/Paus.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Senapsstekt kycklinglår
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.