
SERVERING
2-4
Portioner

ARBETE
5
Minuter

TILLAGNING
30
Minuter

INGREDIENSER
- 1/2 tsk paprikakrydda
- 1/2 tsk vitlökspulver
- 1/2 tsk lökpulver
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk svartpeppar
- 2 msk majsstärkelse
- 450 g kycklingvingar matlagningsspray / olja
- 80 ml honung
- 80 ml Sriracha
- 1 msk risvinsvinäger
- 1/4 tsk sesamolja
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA paprika, vitlökspulver, lökpulver, salt, svartpeppar och majsstärkelse.
2. BLANDA kycklingvingarna i kryddig majsstärkelse tills alla vingar är jämnt täckta.
3. SPRAYA vingarna med matlagningsspray och blanda runt tills alla vingar är täckta med olja. Lägg åt sidan.
4. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
5. PLACERA vingarna i korgen.
6. VÄLJ Kyckling, justera tiden till 30 minuter och tryck på
Start/Paus.
7. VÄND RUNT i korgen halvvägs genom matlagningen.
8. VISPA honung, sriracha, risvinsvinäger och sesamolja i en stor skål.
9. BLANDA de tillagade kycklingvingarna med såsen och servera.
Ska vingarna tinas först?
Hej Sonia!
Generellt ska allt tinas om man inte använder programmet för fryst mat!