Mongolska kycklingvingar

Mongolska kycklingvingar airfryer recept cosori
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER

  • 680 g kyckling vingar
  • 1 1/2 msk vegetabilisk olja Salt och peppar
  • 60 ml sojasås
  • 60 ml honung
  • 2 msk risvinsvinäger
  • 1 msk Sriracha
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 msk färsk ingefära, riven
  • 1 vårlök, hackad, till garnering

 

INGREDIENSER

  • 680 g kyckling vingar
  • 1 1/2 msk vegetabilisk olja Salt och peppar
  • 60 ml sojasås
  • 60 ml honung
  • 2 msk risvinsvinäger
  • 1 msk Sriracha
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 msk färsk ingefära, riven
  • 1 vårlök, hackad, till garnering

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

 

1.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 195 °C, och tryck på Start/Paus.

2.  BLANDA kycklingvingarna, oljan, salt och peppar ordentligt.

3.  PLACERA sedan kycklingvingarna i korgen på airfryern.

4.  VÄLJ Kyckling och tryck på Start/Paus.

5.  BLANDA sojasås, honung, risvinsvinäger, Sriracha, vitlök och ingefära i en kastrull.

6.  LÅT sjuda tills glasyren har reducerats något, ca 10 minuter.

7.  TA UT kycklingvingarna efter 20 minuter och blanda dem med glasyren i en stor skål.

8.  ÅTERFÖR kycklingvingarna till korgen och slutför de återstående 5 minuterna av tillagningen.

9.  PYNTA med vårlök och servera.

 

Ingredienser

Instruktioner

Notes

Mongolska kycklingvingar
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *