SERVERING
2-4
Portioner
ARBETE
15
Minuter
TILLAGNING
25
Minuter
INGREDIENSER
- 680 g kyckling vingar
- 1 1/2 msk vegetabilisk olja Salt och peppar
- 60 ml sojasås
- 60 ml honung
- 2 msk risvinsvinäger
- 1 msk Sriracha
- 2 vitlöksklyftor, hackade
- 1 msk färsk ingefära, riven
- 1 vårlök, hackad, till garnering
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
2. BLANDA kycklingvingarna, oljan, salt och peppar ordentligt.
3. PLACERA sedan kycklingvingarna i korgen på airfryern.
4. VÄLJ Kyckling och tryck på Start/Paus.
5. BLANDA sojasås, honung, risvinsvinäger, Sriracha, vitlök och ingefära i en kastrull.
6. LÅT sjuda tills glasyren har reducerats något, ca 10 minuter.
7. TA UT kycklingvingarna efter 20 minuter och blanda dem med glasyren i en stor skål.
8. ÅTERFÖR kycklingvingarna till korgen och slutför de återstående 5 minuterna av tillagningen.
9. PYNTA med vårlök och servera.