![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1721814922)
SERVERING
2-4
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
ARBETE
15
Minuter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1721814922)
TILLAGNING
25
Minuter
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/www.cosori.se/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1721814922)
INGREDIENSER
- 680 g kyckling vingar
- 1 1/2 msk vegetabilisk olja Salt och peppar
- 60 ml sojasås
- 60 ml honung
- 2 msk risvinsvinäger
- 1 msk Sriracha
- 2 vitlöksklyftor, hackade
- 1 msk färsk ingefära, riven
- 1 vårlök, hackad, till garnering
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
2. BLANDA kycklingvingarna, oljan, salt och peppar ordentligt.
3. PLACERA sedan kycklingvingarna i korgen på airfryern.
4. VÄLJ Kyckling och tryck på Start/Paus.
5. BLANDA sojasås, honung, risvinsvinäger, Sriracha, vitlök och ingefära i en kastrull.
6. LÅT sjuda tills glasyren har reducerats något, ca 10 minuter.
7. TA UT kycklingvingarna efter 20 minuter och blanda dem med glasyren i en stor skål.
8. ÅTERFÖR kycklingvingarna till korgen och slutför de återstående 5 minuterna av tillagningen.
9. PYNTA med vårlök och servera.