
SERVERING
4
Portioner

ARBETE
5
Minuter

TILLAGNING
30
Minuter

INGREDIENSER
- 1 msk vitlökspulver
- 1 kycklingbuljong
- 1 msk grillkrydda (vitlök och örter)
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
- 1 tsk paprikakrydda
1 tsk cayennepeppar - 1 tsk Old Bay-krydda
- 1 tsk lökpulver
- 1/2 tsk torkad oregano 450 g kycklingvingar Matlagningsspray / olje
dressing, till servering
FREMGANGSMÅTE
1. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 195 °C, och tryck på Start/Paus.
2. BLANDA kryddorna väl i en bunke.
3. KRYDDA kycklingvingarna med halva kryddblandningen och spraya kycklingen med lite matlagningsspray.
4. PLACERA kycklingvingarna i korgen på airfryern.
5. VÄLJ Kyckling, justera tiden till 30 minuter och tryck på
Start/Paus.
6. VÄND RUNT i korgen halvvägs genom tillagningen.
7. PLACERA vingarna i en skål och strö över den andra halvan av kryddan tills den är väl täckt.
8. SERVERA med dressing.