Torka av fläskfilén med hushållspapper.
Blanda salt, peppar, rosmarin, dijonsenap, olivolja, honung och citronsaft i en skål till en marinad.
Pensla marinaden över fläskfilén och se till att den täcks jämnt. Låt marinera i minst 10 minuter i rumstemperatur, eller över natten i kylen för extra god smak.
Placera den marinerade fläskfilén i zon 1 på Air Fryer.
Välj zon 1 och friteringsfunktionen och ställ sedan in temperaturen på 200°C och tiden på 12-16 minuter, beroende på önskad nivå.
Dela brysselkålen i halvor på längden och ta bort eventuella dåliga blad.
Lägg brysselkålen i en skål och tillsätt olivolja, salt och peppar.
Placera den kryddade brysselkålen i zon 2 i airfryern.
Välj zon 2 och grillfunktionen och ställ sedan in temperaturen på 240°C och tiden på 6 minuter.
Välj Synkronisera för att se till att båda korgarna är klara samtidigt.
Tryck på Start/Paus för att påbörja tillagningen.
När både fläskfilén och brysselkålen är klara tar du bort dem från airfryer-korgarna.
Låt fläskfilén vila i några minuter innan den skivas.
Blanda den kokta brysselkålen med balsamvinäger.
Servera den skivade fläskfilén med brysselkålen.
Ingredienser
Instruktioner
Torka av fläskfilén med hushållspapper.
Blanda salt, peppar, rosmarin, dijonsenap, olivolja, honung och citronsaft i en skål till en marinad.
Pensla marinaden över fläskfilén och se till att den täcks jämnt. Låt marinera i minst 10 minuter i rumstemperatur, eller över natten i kylen för extra god smak.
Placera den marinerade fläskfilén i zon 1 på Air Fryer.
Välj zon 1 och friteringsfunktionen och ställ sedan in temperaturen på 200°C och tiden på 12-16 minuter, beroende på önskad nivå.
Dela brysselkålen i halvor på längden och ta bort eventuella dåliga blad.
Lägg brysselkålen i en skål och tillsätt olivolja, salt och peppar.
Placera den kryddade brysselkålen i zon 2 i airfryern.
Välj zon 2 och grillfunktionen och ställ sedan in temperaturen på 240°C och tiden på 6 minuter.
Välj Synkronisera för att se till att båda korgarna är klara samtidigt.
Tryck på Start/Paus för att påbörja tillagningen.
När både fläskfilén och brysselkålen är klara tar du bort dem från airfryer-korgarna.
Låt fläskfilén vila i några minuter innan den skivas.
Blanda den kokta brysselkålen med balsamvinäger.
Servera den skivade fläskfilén med brysselkålen.