
SERVERING
4-5
Portioner

ARBETE
10
Minuter

TILLAGNING
7
Minuter

INGREDIENSER
- 450 gram valfri fisk, 11 st - 8 centimeter tjocka strimlor
- 50 gram majsmjöl
- 1/2 tsk mald spiskummin
- 1/2 tsk chilipulver
- 1/2 tsk vitlökspulver
- 1/2 tsk lökpulver
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk svartpeppar Matlagningsspray / olja
- Tortillas
- Tartarsås
- Lime-tarteletter
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. SKÄR fisken i 11 remsor med en tjocklek på 1
2. BLANDA majsmjöl och kryddor i en liten skål.
3. TÄCK fiskremsorna med kryddigt majsmjöl. Lägg åt sidan i kylskåpet.
4. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
5. SPRAYA fisken med lite matlagningsspray och lägg remsorna i korgen.
6. VÄLJ Skaldjur/Fisk, justera tiden till 7 minuter och tryck på Start/Paus.
7. VÄND fisken halvvägs genom matlagningen.
8. SERVERA fisken på tortillas med tartarsås och lite lime.