Taco med panerad fisk

taco med panert fisk airfryer oppskrifter
OmtalerVanskelighetsgradMiddels

INGREDIENSER 

  • 450 gram valfri fisk, 11 st - 8 centimeter tjocka strimlor
  • 50 gram majsmjöl
  • 1/2 tsk mald spiskummin
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • Matlagningsspray / olja
  • Tortillas
  • Tartarsås
  • Lime-tarteletter

 

INGREDIENSER

  • 450 gram valfri fisk, 11 st - 8 centimeter tjocka strimlor
  • 50 gram majsmjöl
  • 1/2 tsk mald spiskummin
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk svartpeppar Matlagningsspray / olja
  • Tortillas
  • Tartarsås
  • Lime-tarteletter

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  SKÄR fisken i 11 remsor med en tjocklek på 1

2.  BLANDA majsmjöl och kryddor i en liten skål.

3.  TÄCK fiskremsorna med kryddigt majsmjöl. Lägg åt sidan i kylskåpet.

4.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.

5.  SPRAYA fisken med lite matlagningsspray och lägg remsorna i korgen.

6.  VÄLJ Skaldjur/Fisk, justera tiden till 7 minuter och tryck på Start/Paus.

7.  VÄND fisken halvvägs genom matlagningen.

8.  SERVERA fisken på tortillas med tartarsås och lite lime.

 

 

Ingredients

Directions

Taco med panerad fisk
This entry was posted in . Bookmark the permalink.