
SERVERING
2
Portioner

ARBETE
10
Minuter

TILLAGNING
8
Minuter

INGREDIENSER
TERIYAKI
- 1 1/4 dl sojasås
- 50 gram socker
- 1/4 tesked riven ingefära
- 1 vitlöksklyfta, krossad
- 60 ml apelsinjuice
LAX
- 2 laxfiléer (135 g)
- 1 msk vegetabilisk olja
- Salt och peppar
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA alla teriyakisås-ingredienser i en liten skål.
2. KOKA upp såsen tills den reducerats till hälften och låt sedan svalna.
3. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
4. BLÖTLÄGG laxen i olja och krydda med salt och peppar.
5. PLACERA laxen i korgen med glansen ner.
6. VÄLJ Skaldjur/Fisk, justera till 8 minuter, och tryck på Start/Paus.
7. TA UT laxen när den är klar. Låt laxen vila i 5 minuter och glasera med teriyaki sås.
8. SERVERA över en bädd av vitt ris eller med grillade grönsaker.