
SERVERING
8
Portioner

ARBETE
12
Minuter

TILLAGNING
60
Minuter

INGREDIENSER
- 2 stora ägg
- 1 dl grekisk yoghurt
- 1 citron
- 3 msk citronsaft
- 1/2 ts vaniljextract
- 200 gram socker
- 200 gram mjöl
- 1 1/2 ts bakpulver
- 1/2 ts salt
- 120 ml olivolja
- 200 gram skogsbär
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA ägg, grekiskyoghurt, zest, citronsaft, vaniljextract och socker i en stor skål.
2. BLANDA mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt olivolja och rör om.
3. BLANDA bären med 1 msk mjöl. Lägg sedan i kakdegen.
4. VÄLG förvärmning på Cosori airfryer, justera temperaturen till 150 ° C, och tryck Start / Pause.
5. SMÖRA en 18 centimeters kakeform. Tillsätt kakdeg i formen.
6. LÄGG NER kakan i den förvärmda airfryeren. Sätt tiden till 60 minuter ock tryck Start / Pause.
7. TA UT kakan när du ser att den inte är fuktig inuti. Använd en kniv för att kontrollera konsistensen.
8. LÅT kakan svalna titl rumtemperatur innan du serverar.