Yoghurtkaka med bär

yoghurtkaka med bär cosori airfryer recept
RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 2 stora ägg
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 citron
  • 3 msk citronsaft
  • 1/2 ts vaniljextract
  • 200 gram socker
  • 200 gram mjöl
  • 1 1/2 ts bakpulver
  • 1/2 ts salt
  • 120 ml olivolja
  • 200 gram skogsbär

INGREDIENSER

  • 2 stora ägg
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 citron
  • 3 msk citronsaft
  • 1/2 ts vaniljextract
  • 200 gram socker
  • 200 gram mjöl
  • 1 1/2 ts bakpulver
  • 1/2 ts salt
  • 120 ml olivolja
  • 200 gram skogsbär

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  BLANDA ägg, grekiskyoghurt, zest, citronsaft, vaniljextract och socker i en stor skål.

2.  BLANDA mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt olivolja och rör om.

3.  BLANDA bären med 1 msk mjöl. Lägg sedan i kakdegen. 

4.  VÄLG förvärmning på Cosori airfryer, justera temperaturen till 150 ° C, och tryck Start / Pause.

5.  SMÖRA en 18 centimeters kakeform. Tillsätt kakdeg i formen.

6.  LÄGG NER kakan i den förvärmda airfryeren. Sätt tiden till 60 minuter ock tryck Start / Pause.

7.  TA UT kakan när du ser att den inte är fuktig inuti. Använd en kniv för att kontrollera konsistensen.

8.  LÅT kakan svalna titl rumtemperatur innan du serverar.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Yoghurtkaka med bär
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.