En airfryer kan göra mer än nyttigare pommes frites. Den kan göra nästan vad du vill! Och det bästa är att den lagar maten snabbare än i varmluftsugn, den är godare och minst lika nyttig som mat man lagar på andra sätt. Dessutom gör den cirkulerande varma luften i air fryer maten krispig samtidigt som den förblir saftig och god.
Här får du över 100 väl beprövade recept, från saftiga bakade havregrynsgröt till perfekt stekt kyckling. Eller vad sägs om att servera nybakade bagels och krispiga franska toast en lat lördagsmorgon? Välkommen till bordet!

Trude Eide Straume är utbildad kock och driver bloggen och Instagramkontot Matpaminutter.no, samt den norska Facebookgruppen Enklare och nyttigare matlagning med airfryer. Hon köpte sin första airfryer 2017. Med sina recept och praktiska tips och tricks har hon utmärkt sig som en av landets främsta experter på airfryers, från hälsosamma vardagsmiddagar till ordentliga helgmåltider.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.