Kyckling Tikka

RatingSvårighetsgradNybörjare

INGREDIENSER 

  • 80 ml kokosmjölk
  • 1 1/2 msk tomatpuré
  • 1 tsk garam masala
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 msk ingefära, riven
  • 1 tsk salt
  • 4 kycklinglår

 

INGREDIENSER

  • 80 ml kokosmelk
  • 1 1/2 ss tomatpuré
  • 1 ts garam marsala
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ss ingefær, revet
  • 1 ts salt
  • 4 kyllinglår

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  BLANDA alla ingredienser utom kycklingen i en skål.

2.  LÄGG kycklinglåren väl i kokosnötmarinaden.

3.  PLACERA i kylskåpet och låt marinera i upp till 1 timme.

4.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.

5.  TA UT kycklinglåren ur kylskåpet och lägg dem i den uppvärmda airfryern.

6.  STEK på 177 °C i 20 minuter.

7.  SERVERAS med ångat basmatiris.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Kyckling Tikka
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *