SERVERING
2
Portioner
ARBETE
1
Timme
TILLAGNING
20
Minuter
INGREDIENSER
- 80 ml kokosmelk
- 1 1/2 ss tomatpuré
- 1 ts garam marsala
- 1 ts spisskummen
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts kardemomme
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ss ingefær, revet
- 1 ts salt
- 4 kyllinglår
TILLVÄGAGÅNGSÄTT
1. BLANDA alla ingredienser utom kycklingen i en skål.
2. LÄGG kycklinglåren väl i kokosnötmarinaden.
3. PLACERA i kylskåpet och låt marinera i upp till 1 timme.
4. VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera temperaturen till 177 °C, och tryck på Start/Paus.
5. TA UT kycklinglåren ur kylskåpet och lägg dem i den uppvärmda airfryern.
6. STEK på 177 °C i 20 minuter.
7. SERVERAS med ångat basmatiris.