Stromboli

RatingSvårighetsgradMedelsvår

INGREDIENSER 

  • 300 g pizzadeg, kyld
  • Mjöl, (strö på degen)
  • 8 skivor skinka, kokta
  • 3 skivor provolone
  • 3 skivor mozzarella
  • 100 gram rostad röd paprika, hackad
  • 1 tsk provencekrydda
  • 1 ägg, vispad
  • 1 msk mjölk
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk torkad oregano
  • 1/4 tsk vitlökspulver
  • 1/4 tsk svartpeppar

INGREDIENSER

  • 300 g pizzadeg, kyld
  • Mjöl, (strö på degen)
  • 8 skivor skinka, kokta
  • 3 skivor provolone
  • 3 skivor mozzarella
  • 100 gram rostad röd paprika, hackad
  • 1 tsk provencekrydda
  • 1 ägg, vispad
  • 1 msk mjölk
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk torkad oregano
  • 1/4 tsk vitlökspulver
  • 1/4 tsk svartpeppar

 

TILLVÄGAGÅNGSÄTT

1.  LÅT degen vila i rumstemperatur i 30 minuter.

2.  STÄNK mjöl på degen och rulla ut den till en tjocklek på 6 mm.

3.  LÄGG skinka, ost, paprika och provencekrydda på halva degen. Vik över för att försluta.

4.  BLANDA ihop ägget och mjölken. Pensla toppen av degen med äggblandningen.

5.  STRÖ salt, oregano, vitlökspulver och peppar på toppen. Lägg åt sidan.

6.  VÄLJ Förvärmning på din Cosori airfryer, justera till 177 °C, och tryck på Start/Paus.

7.  PLACERA Strombolin i korgen.

8.  STEK på 177 °C i 20 minuter. Vänd Strombolin var 5:e minut under tillagningen.

 

 

Ingredienser

Instruktioner

Stromboli
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *