Lägg fram smöret.
Skär grönsakerna och lägg dem i en bunke. Blanda med olja och kryddor. Häll ner grönsakerna i Zone 2-korgen och sprid ut dem.
Blanda ihop köttfärsen med resten av ingredienserna i bunken som du hade grönsakerna i. Bäst blir det om du blandar färsen med händerna.
Dela upp färsen i fyra lika stora delar. Rulla dem till bollar och platta sedan ut dem till biffar, cirka 8 cm breda och 2 cm höga.
Spraya Zone 1-korgen med olja och lägg i biffarna med lite mellanrum mellan. De krymper när de tillagas så de kan ligga hyfsat nära. Ställ in Zone 1 på 200°C i 10 min.
Ställ in Zone 2 med grönsakerna på 180°C i 12 minuter.
Blanda alla ingredienser till kryddsmöret i en skål.
Ingredienser
Instruktioner
Lägg fram smöret.
Skär grönsakerna och lägg dem i en bunke. Blanda med olja och kryddor. Häll ner grönsakerna i Zone 2-korgen och sprid ut dem.
Blanda ihop köttfärsen med resten av ingredienserna i bunken som du hade grönsakerna i. Bäst blir det om du blandar färsen med händerna.
Dela upp färsen i fyra lika stora delar. Rulla dem till bollar och platta sedan ut dem till biffar, cirka 8 cm breda och 2 cm höga.
Spraya Zone 1-korgen med olja och lägg i biffarna med lite mellanrum mellan. De krymper när de tillagas så de kan ligga hyfsat nära. Ställ in Zone 1 på 200°C i 10 min.
Ställ in Zone 2 med grönsakerna på 180°C i 12 minuter.
Blanda alla ingredienser till kryddsmöret i en skål.