Riv zucchinin och krama ur vätskan. Finhacka dillen. Smula ner fetaost eller vit ost. Blanda ihop allt i en skål.
Lägg 2 filoark ovanpå varandra. Toppa med ostblandningen. Vik filodegen till en vikt remsa. Lägg den i en smord rektangulär ugnssäker form som passar i luftfrityrarens Grandzone. Upprepa tills filodegen är slut.
Gör äggblandningen. Vispa ihop ägg, mjölk, yoghurt, vitlök, salt och peppar. Häll äggblandningen över pajen och fördela resten jämnt över det hela. Tryck ner degen längs kanterna så att den inte sticker upp och bränns. Ringla lite olivolja över.
Placera formen i Grandzone och ställ in på 180°C i 20 min.
Låt pajen svalna något av tidigare servering.
Ingredienser
Instruktioner
Riv zucchinin och krama ur vätskan. Finhacka dillen. Smula ner fetaost eller vit ost. Blanda ihop allt i en skål.
Lägg 2 filoark ovanpå varandra. Toppa med ostblandningen. Vik filodegen till en vikt remsa. Lägg den i en smord rektangulär ugnssäker form som passar i luftfrityrarens Grandzone. Upprepa tills filodegen är slut.
Gör äggblandningen. Vispa ihop ägg, mjölk, yoghurt, vitlök, salt och peppar. Häll äggblandningen över pajen och fördela resten jämnt över det hela. Tryck ner degen längs kanterna så att den inte sticker upp och bränns. Ringla lite olivolja över.
Placera formen i Grandzone och ställ in på 180°C i 20 min.
Låt pajen svalna något av tidigare servering.