Linda kycklinglårfiléerna med bacon och krydda med salt och peppar.
Lägg kycklinglårfiléerna i Zone 1 och tillaga på 200°C i ungefär 15 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt och har en gyllenbrun yta.
Dela salladshuvudena på längden i två delar. Pensla med olja, salta och peppra.
Lägg i salladen med snittytan uppåt i Zone 2 och rosta på 180°C i 5 minuter eller tills salladen fått lite färg.
Blanda majonnäs, vatten, citronjuice, pressad vitlök, ansjovis, riven parmesan, dijonsenap, salt och svartpeppar i en blender eller använd en stavmixer i en hög skål. Smaka av med mer kryddor om så önskas och ställ åt sidan.
Lägg upp salladen på tallrikar och skär upp kycklingen. Ringla över Caesardressingen och toppa gärna med extra riven parmesanost och nymalen svartpeppar.
Ingredienser
Instruktioner
Linda kycklinglårfiléerna med bacon och krydda med salt och peppar.
Lägg kycklinglårfiléerna i Zone 1 och tillaga på 200°C i ungefär 15 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt och har en gyllenbrun yta.
Dela salladshuvudena på längden i två delar. Pensla med olja, salta och peppra.
Lägg i salladen med snittytan uppåt i Zone 2 och rosta på 180°C i 5 minuter eller tills salladen fått lite färg.
Blanda majonnäs, vatten, citronjuice, pressad vitlök, ansjovis, riven parmesan, dijonsenap, salt och svartpeppar i en blender eller använd en stavmixer i en hög skål. Smaka av med mer kryddor om så önskas och ställ åt sidan.
Lägg upp salladen på tallrikar och skär upp kycklingen. Ringla över Caesardressingen och toppa gärna med extra riven parmesanost och nymalen svartpeppar.