Placera grönsakerna i Grandzone. Ställ in den på 200°C i 12 min.
Blanda ingredienserna till köttbullarna i en skål. Gärna med händerna.
Forma fyllningen till ca. 2,5 cm köttbullar med blöta händer.
Ta upp grönsakerna med en tång och ta bort skalet från vitlöken (det är lättast att pressa ur dem) och lägg i en mixer eller direkt i en gryta och mixa med en stavmixer. Du väljer själv hur rustikt du vill ha det. Krydda med salt, peppar, balsamicogrädde och basilika. Låt det koka och smaka sedan av.
Spraya eller pensla Grandzone-korgen med olja och lägg i köttbullarna med avstånd mellan dem. Pensla dem med olja och ställ in Grandzone på 200°C i 12 min. Vänd köttbullarna efter halva tillagningstiden.
Servera köttbullarna med sallad, pasta eller zoodles. Toppa med såsen, buffelmozzarella, färsk basilika och nymalen svartpeppar.
Ingredienser
Instruktioner
Placera grönsakerna i Grandzone. Ställ in den på 200°C i 12 min.
Blanda ingredienserna till köttbullarna i en skål. Gärna med händerna.
Forma fyllningen till ca. 2,5 cm köttbullar med blöta händer.
Ta upp grönsakerna med en tång och ta bort skalet från vitlöken (det är lättast att pressa ur dem) och lägg i en mixer eller direkt i en gryta och mixa med en stavmixer. Du väljer själv hur rustikt du vill ha det. Krydda med salt, peppar, balsamicogrädde och basilika. Låt det koka och smaka sedan av.
Spraya eller pensla Grandzone-korgen med olja och lägg i köttbullarna med avstånd mellan dem. Pensla dem med olja och ställ in Grandzone på 200°C i 12 min. Vänd köttbullarna efter halva tillagningstiden.
Servera köttbullarna med sallad, pasta eller zoodles. Toppa med såsen, buffelmozzarella, färsk basilika och nymalen svartpeppar.