Blanda olivolja, citronsaft, hackad vitlök, malen spiskummin, malen koriander, paprikapulver, malen gurkmeja och salt i en stor skål. Blanda väl.
Tillsätt tärnad tofu, paprika, körsbärstomater, rödlök och champinjoner i skålen. Rör om tills grönsakerna och tofun är jämnt täckta med marinaden. Låt grönsakerna och tofun marinera i 10 minuter.
Placera den marinerade tofun och grönsakerna på spetten, omväxlande efter önskemål.
Välj Grandzone-funktionen på Air Fryer och förvärm till 200°C i 10 minuter.
"Placera spetten i den förvärmda fritösen i 10 till 12 minuter, vänd efter halva tiden, eller när grönsakerna är mjuka och lätt förkolnade.
/
Välj funktionen Air Fry och tryck på Start/Paus.
/
Vänd grönsakerna halvvägs genom stekningen eller tills de är mjuka och lätt förkolnade."
Värm tunnbrödet eller pitabrödet i en stekpanna
Fördela en generös mängd kikärtshummusdressing på varje brödbit.
Lägg ett lager nyhackad sallad ovanpå hummusen.
Ta av innehållet från 1 eller 2 spett och lägg ovanpå salladen.
Ringla över extra kikärtshummusdressing om så önskas.
Rulla ihop wrappen hårt.
Servera wrapsen omedelbart. Servera med extra kikärtshummusdressing vid sidan om för dipp.
Ingredienser
Instruktioner
Blanda olivolja, citronsaft, hackad vitlök, malen spiskummin, malen koriander, paprikapulver, malen gurkmeja och salt i en stor skål. Blanda väl.
Tillsätt tärnad tofu, paprika, körsbärstomater, rödlök och champinjoner i skålen. Rör om tills grönsakerna och tofun är jämnt täckta med marinaden. Låt grönsakerna och tofun marinera i 10 minuter.
Placera den marinerade tofun och grönsakerna på spetten, omväxlande efter önskemål.
Välj Grandzone-funktionen på Air Fryer och förvärm till 200°C i 10 minuter.
"Placera spetten i den förvärmda fritösen i 10 till 12 minuter, vänd efter halva tiden, eller när grönsakerna är mjuka och lätt förkolnade.
/
Välj funktionen Air Fry och tryck på Start/Paus.
/
Vänd grönsakerna halvvägs genom stekningen eller tills de är mjuka och lätt förkolnade."
Värm tunnbrödet eller pitabrödet i en stekpanna
Fördela en generös mängd kikärtshummusdressing på varje brödbit.
Lägg ett lager nyhackad sallad ovanpå hummusen.
Ta av innehållet från 1 eller 2 spett och lägg ovanpå salladen.
Ringla över extra kikärtshummusdressing om så önskas.
Rulla ihop wrappen hårt.
Servera wrapsen omedelbart. Servera med extra kikärtshummusdressing vid sidan om för dipp.