Vilken airfryer är bäst?

cosori airfryer farsdag

Innan du köper en airfryer bör du läsa några rekommendationer och tester. Nya airfryers lanseras fortfarande marknaden. Du ska därför välja vilken modell som passar dig bäst. Det är viktigt att du uppnår det resultat du önskar när du lagar mat.

Du kommer med din airfryer så småningom uppnå en hälsosammare livsstil då du slipper tillaga maten i olja eller stekfett. Detta gör att den kan användas som ersättning för de traditionella matlagningsmetoderna. Du kan också använda den som ett komplement om du föredrar det. Välj en airfryer som motsvarar dina förväntningar, den ska passa på din köksbänk och se snygg ut.

Cosori smart airfryer best i test

Se Sveriges bästa airfryer här!

Välj en airfryer med rätt kapacitet

Airfryers kommer i flera olika storlekar, de kommer med både med en och två matkorgar. Du bestämmer själv vilken storlek som passar dig och din diskbänk. Om du har en airfryer med två korgar kan flera rätter tillagas samtidigt.

Korgarna är lösa och kan tas bort för rengöring. Det är därför möjligt att tillaga flera rätter i rad. Många leverantörer erbjuder ett stort urval av tillbehör som kan användas till airfryern. Investera i tillbehör som underlättar din matlagning och som kan användas till många rätter!

airfryer morsdag

Förinställda program

De flesta arifryers kommer med flera förinställda program. Innovativa teknologier gör det möjligt att använda de olika modellerna på flera sätt. Du kan dock justera både temperatur och tid manuellt om du vill.

De förinställda programmen ställs in på pekskärmen, du väljer program och kör igång. Du kan även manuellt välja hur du vill att maten ska tillagas, exempelvis ugnsbakning, grill eller stekning.

beste airfryer cosori

Överväg en användarvänlig airfryer

Det är viktigt att du väljer en airfryer som är användarvänlig för dig. Den ska vara lättillgänglig på köksbänken och inte vara för avancerad för dig. De flesta airfryers går även att förvara i köksskåpet, om man så önskar det istället. Det ska vara enkelt att använda de förinställda programmen men också även enkelt att ändra tid och temperatur.

receptböcker följer vanligtvis med din airfryer. I den hittar du anpassade recept som du enkelt kan laga själv. Du kan även ställa in tid och temperatur manuellt om det passar dig bättre. Du kan därför laga i princip vad som helst i din airfryer.

Airfryer norge cosori test

Välj en design som passar ditt kök

En airfryerns design påminner om den traditionella fritösen. Den har en eller två korgar där du placerar dina råvaror. Dessa korgar kan sköljas i diskhon eller tvättas i diskmaskin. De flesta airfryers har dessa korgar placerade framtill. Den kan därför tas ut oavsett hur mycket plats du har på köksbänken.

Välj gärna en design som passar din köksinredning. Airfryers kommer i en uppsjö färger och varianter, du väljer själv vad som passar dig. Standardmodellen är oftast svart med stilren design, som passar de flesta kök. Cosori Premium airfryers är producerade i aluminium med matt borstad finish men en del varianter kommer i plast.

Best i test airfryer cosori

Läs recensioner på airfryers

Fler och fler airfryers lanseras varje dag i olika varianter. Det rekommenderas att du lägger tid på att hitta en modell som passar dig. Välj bland välkända leverantörer som Cosori, Philips och OBH. Cosori Premium airfryer har fått höga placeringar i alla airfryer-tester. Detta är därför ett bra alternativ om du tänkter investera i en ny airfryer.

Relatert til airfryer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *